Your shopping cart close

Oh, no...

There are no products in your cart.

Start shopping
There are no more items in your cart
0 items RON0.00
Shipping Free
Total RON0.00
info This order is VAT free
Just a second... close

This doesn't look right...

You need to sign in to manage your wishlist.

Sign in
Naivia close


star star star star star
05/31/2019
Canvas painting, "The night of Saint Andrew", 40x50 cm, wooden frame

"Noaptea Sfantului Andrei" minunata!

From the beginning I was amazed by the art that Naivia share with all of us. My communication with the artist was a beautiful experience. The painting took 2 weeks, the delivery was prompt and the packaging appropriate for this piece of art. The payment online was safe and easy. I am going to show off this treasure and come back for more roumanian art!
Thank you for sharing your passion and God's gift with all of us!

star star star star star
05/10/2019
Canvas painting, "Fly me to the Moon", 40x40 cm, wooden frame

"Zborul"

Cautam de ceva vreme un tablou pentru sufrageria noastră, o lucrare vesela și care sa te odihnească în același timp. Și iată ca a apărut! Când ajungem acasă, cautam cu privirea tabloul și deja intram intr-o lume ideala, simtindu-ne protejați ca atunci când eram copii, odihniți și veseli.
Și ca o nota practica: am remarcat grija pentru sosirea comenzii în cele mai bune condiții plus seriozitatea în tot ce am stabilit cu expeditorul!
Felicitări!

star star star star star
04/24/2019
Canvas painting, "The night of Saint Andrew", 40x50 cm, wooden frame

Un tablou pentru suflet

Nu am cuvinte sa va spun cat sunt de bucuroasa, incantata, fericita uitandu-ma la tabloul asta!! Imi umple inima intr-un fel greu de descris...

Tabloul a fost facut la comanda de minunata si talentata Ana Drăgan , artista din spatele Naivia si Naart.

Ana mi-a ascultat cu mare atentie dorintele si a creat piesa incluzand toate cerintele mele - un Sfant Andrei care sa reprezinte traditia Romana atat crestina dar mai cu seama obiceiurile noastre pagane, transmise din mosi....varcolaci si strigoi, fete ursite, lupi si usturoaie, vraji si descantece...

Dialogul constant intre mine si Ana, deschiderea ei la sugestii, efortul depus de ea....toate au dus la acest rezultat. Ii multumesc din suflet!

E un obiect de arta extrem de personal care imi va incanta ochiul si inima si sper ca el sa fie inca un firisor care sa-l lege pe fiul meu, Andrei de tot ceea ce este Romania, si de radacinile lui de departe.

star star star star star
03/05/2019
Canvas painting, "Fly me to the Moon", 40x40 cm, wooden frame

Dragoste la prima vedere!

Şi noi am cumpărat unul de îndată ce l-am văzut! Dragoste la prima vedere! Atenția la detalii, grija execuției, cromatica deosebită şi originalitatea idelor ne-au determinat să ne decorăm aproape fiecare cameră cu obiecte Naivia! Recomand din inimă!

star star star star star
02/24/2019
Modeling clay flat heart figurine, "If love is gone, all is lost", 10x13,5 cm
star star star star star
02/22/2019
Painting with mirror, "Emeror Limir and Lia", 25x25 cm

Un cadou prețios, de păstrat pe viață

Am cumpărat oglinda pentru botezul unei fetițe din familie. E o mică operă de artă care, prin funcționalitate, poveste și culoare poate ajuta un copil să se apropie de alte tipuri de valori decât cele care ne înconjoară cel mai apăsător.
Foarte atent lucrat și finisat!

star star star star star
02/04/2019
Canvas painting, "Fly me to the Moon", 40x40 cm, wooden frame

Tablou pe pânză, "Zborul", 40x40 cm, ramă lemn, pictat manual

Am primit tabloul azi, este mult mai frumos si spectaculos in realitate, comparativ cu poza de pe site. Culorile folosite sunt deosebite E o bucurie pentru mine sa il am in casa!

star star star star star
01/31/2019
Canvas painting, "Snow White", 40x50 cm, wooden frame

Mulțumim!

Ca de obicei când vine vorba de picturile Anei, cu greu ne-am hotărât ce să alegem.
Odată rezolvată dilema, restul rotițelor din spatele naivia.ro au mers ca unse și cadoul a fost livrat practic de pe o zi pe alta.
Minunat. Vom reveni ;) . Mulțumim!

star star star star star
01/11/2019
Canvas painting, "Șaraiman", 40x40 cm, wooden frame

Regret

Regret ca nu pot, financiar vorbind, sa cumpar aproape tot ce apare in oferta dvs. Mi-ar placea foarte mult sa o fac. Am cumparat Saraiman pentru fiica mea care locuieste in Texas. Ea e cea care v-a descoperit, urmand sfatul unui poet iesean pe care il indrageste si ale carui postari le urmareste permanent. Poetul se numeste Fabian Anton si stilul lui se potriveste de minune cu ce aveti/produceti(?) dvs. si cu ce avem noi, pentru ca sotul meu si cu mine tocmai am sfintit (de Boboteaza) casuta pe care ne-am construit-o alaturi de vechea casa parinteasca a sotului meu. Regret ca nu pot sa va trimit o fotografie, pentru ca e o casuta facuta pe tipicul caselor traditionale romanesti. Prin urmare mi-ar fi placut sa o impodobesc cu tablouri ca Saraiman care parca e facut pentru acest spatiu. O sa avem totusi tabloul pana la vara, cand il predam fetei noastre. Tot e ceva!

Tineti-o tot asa si cu siguranta ne vom mai intalni, in aceasta lume nebuna care pare ca vrea sa isi stearga complet trecutul.

Cu multumiri,
Irina si Vali Popa si fiica lor Ioana Andreea Botezatu