Coșul tău
close

local_mall

Total: 0,00

double_arrowFinalizează comanda
local_mall

Coșul tău este gol.

0 articole 0,00 RON
Livrare Gratuit

Total 0,00 RON
info Nu se percepe TVA

Avantaje

Totul este OK!

Plătești online, în siguranță

Folosim unul dintre cei mai mari procesatori de plăți din România, cu o istorie ce își are originea la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel național, în 2005.  Toate tranzacțiile au loc în mediul de tranzacționare 3D Secure. Astfel, securitatea datelor cardului tău este garantată.

Plătești în până la 6 rate egale, fără dobândă

De asemena, ai posibilitatea achitării prețului produselor comandate în până la 6 rate egale fără dobândă, dacă plătești cu: Card Avantaj - Credit Europe Bank, Card Star BT - Banca Transilvania, card Alpha Bank, card BRD Finance, card Bonus - Garanti Bank. Citește mai mult, în secțiunea Livrare și Plată.

Livrare rapidă, în toată țara

Dacă vei plasa comanda pentru un produs aflat în stoc până la ora 10:00 în cursul zilelor lucrătoare, noi vom face tot posibilul să expediem coletul în aceeași zi și, cel mai probabil, va ajunge la tine în ziua următoare.

Ai 14 zile să te răzgândești

Ne dăm toată silința pentru a ne ridica la așteptările clienților noștri iar calitatea și meșteșugul produselor noastre stau mărturie dedicării noastre de a crea lucruri frumoase. Cu toate acestea, înțelegem că, din anumite motive, ai putea să dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele comandate.

Politica noastră actuală de retur (în concordanță cu legislația în vigoare) prevede returnarea produselor comandate (retragerea din contractul de cumpărare) în maximum 14 zile calendaristice, socotite din momentul în care produsul a intrat în posesia ta (produsul a fost livrat către tine). Citește mai mult despre retur, în Politica de returnare.